Wszystko fajnie tylko problem jest taki, że Wisła obu pozostałych meczów nie wygra. Śmiem nawet twierdzić że nawet jednej wygranej nie będzie. Za ciency są. Jedna wygrana z Górnikiem to jest haniebny wynik na całą rundę (nie liczę meczów rundy wiosennej rozgrywanych w grudniu). Nawet jakby teraz mieli grać z Łęczną i Termalicą to chuja by z tego było. Czeka nas bycie przeciętniakiem w 1 lidze.
Wisła Kraków
-
- Rotujący Zawodnik
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 78 times
Re: Wisła Kraków
- Leszek
- Rotujący Zawodnik
- Has thanked: 158 times
- Been thanked: 101 times
Aż tak? Przy czarnym scenariuszu nie przewidujesz nawet powrotu do Ekstraklasy po jednym sezonie na zapleczu?
Kobe Bryant
-
- Rotujący Zawodnik
- Dunkel
- Rotujący Zawodnik
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 45 times
Przede wszystkim odchodzi sporo zawodników, ale też spadają wpływy, a właściciele , których życie nauczyło, że pieniądze zarabia się proponując gówno, bo i tak rynek je wchłonie postawi na wychowanków, powie coś tam zajebistego o tożsamości klubu i będziemy się bić z ŁKSem o baraże.
Ondraszek za to będzie walczył o koronę strzelców, zobaczycie, I liga to jego poziom, zajebisty będzie (i tylko dlatego dociągniemy do poziomu ŁKS-u).

Ondraszek za to będzie walczył o koronę strzelców, zobaczycie, I liga to jego poziom, zajebisty będzie (i tylko dlatego dociągniemy do poziomu ŁKS-u).
Tutaj jest chyba najlepsze forum o piłce nożnej w Polsce. :think:
- lukasgol
- Gracz Pierwszego Składu
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 117 times
- Kontakt:
Fajna ta konferencja prasowa Wisły Kraków. Brzęczek będzie nowym Alexem Fergusonem?
Nie widzę tego.

Jakie są ostatnie słowa komunisty ? Towarzysze ! Nie strzelajcie !
- PietroBosman
- Kluczowy Zawodnik
- Has thanked: 153 times
- Been thanked: 148 times
Nic konkretnego tam nie powiedzieli.Nie wiem czy ta konferencja sprawi, że kibice Wisły mają prawo patrzeć pozytywnie w przyszłość.
- Dunkel
- Rotujący Zawodnik
Wiecie, szukając pozytywów, należy odnotować, że po pojawieniu się Brzęczka na szybko wzmocniono zespół tam, gdzie było to potrzebne - Citaiszwili + Poletanović. Teoretycznie Brzęczek wiedział gdzie i jakie wzmocnienia były potrzebne. Jednakże nie przyszedł napastnik, a było kilku dostępnych od ręki zawodników, którzy strzeliliby te parę bramek i zasłoniliby tę gówniadę, która ukazała swe oblicze w okolicznościach spadku. Brak napastnika odbieram jak świadomość, że ten klub może zarabiać na siebie i można sobie spokojnie banieczkę rocznie wyciągać z klubu, nie informując nikogo, i można sobie spokojnie żyć. I to martwi, bo wciąż wszystko zostało po staremu. Chcą się zrehabilitować na takich warunkach i już. Zobaczymy, zakładam, że pod kątem transferów będzie nieco lepiej, ale nie idealnie. Czy to wystarczy to awansu? Zobaczymy 
Plusem jest to, że pogoniono w cholerę szrotu, na oko przynajmniej z 8-9mln zł rocznie są na plus na kontraktach i powiedziałbym, że dadzą radę nawet bez sponsorów. Niech tylko zajmą się odpowiednią obróbką Plewek i Szotów, przecież to chude jak Wojtkowski.
Zapomniałem dodać, że pesymizmem wieje powrót Bashy. To argument przeciw.

Plusem jest to, że pogoniono w cholerę szrotu, na oko przynajmniej z 8-9mln zł rocznie są na plus na kontraktach i powiedziałbym, że dadzą radę nawet bez sponsorów. Niech tylko zajmą się odpowiednią obróbką Plewek i Szotów, przecież to chude jak Wojtkowski.
Zapomniałem dodać, że pesymizmem wieje powrót Bashy. To argument przeciw.
-
- Młodzieżowiec
- Been thanked: 4 times
Żyro jako wzmocnienie ataku
Rozumiem, że fakt, iz nie grał całą wiosne oznacza, że akurat leczył uraz? Basha to w ogóle żart, ostatni mecz w listpadzie, ogólnie chyba mniej niż 90 minut w całym sezonie ligi greckiej.
Ponoć jest jakaś nadzieja, że zostanie Fernandez to akurat bardzo by mnie ucieszyło.

Ponoć jest jakaś nadzieja, że zostanie Fernandez to akurat bardzo by mnie ucieszyło.
- Dunkel
- Rotujący Zawodnik
Nie. xD
Nie zgodził się na obniżkę 75% kontraktu i został on rozwiązany z tego co zrozumiałem.
Nie zdziwi mnie jak będzie odkryciem rundy, bo jakieś dwa lata (rok?) temu był dla mnie obiecującym zawodnikiem, ale też nie, gdy totalnie przepadnie.
W ogóle mam wrażenie, że pozbyto się już nawet zbyt dużej ilości zawodników, nie mamy teraz głębi składu.
Nie zgodził się na obniżkę 75% kontraktu i został on rozwiązany z tego co zrozumiałem.
Nie zdziwi mnie jak będzie odkryciem rundy, bo jakieś dwa lata (rok?) temu był dla mnie obiecującym zawodnikiem, ale też nie, gdy totalnie przepadnie.
W ogóle mam wrażenie, że pozbyto się już nawet zbyt dużej ilości zawodników, nie mamy teraz głębi składu.
-
- Rotujący Zawodnik
- lukasgol
- Kontakt:
Myślę, że wyleczyli się z byłych selekcjonerów na jakiś czas.
- konri
- Rotujący Zawodnik
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 61 times
Marzena Sarapata i Damian Dukat się śmieją. To niewyobrażalne jak zrujnował reputację Wisły duet Błaszczykowski&Królewski.
Lechia Gdańsk
RC Lens
Garbarnia Kraków
Ursus Warszawa
RC Lens
Garbarnia Kraków
Ursus Warszawa
- PietroBosman
- Kluczowy Zawodnik
Kibice Wisły uspokojeni. Jeżeli Jurkowi podwinie się noga to jest jeszcze Kasia! Już teraz to ona powinna odpowiadać na pytania na konferencjach prasowych.
- lukasgol
- Kontakt:
WTF miałem to wrzucić. W Wiśle nadal w db humorach? 

- Dunkel
- Rotujący Zawodnik
Odbieram to jako odpowiedź Jarka na szyderę, że niby siedzi w IT i na Marsie a gówno z tego ma Wisła (czytaj ani zajebistej strony, ani aplikacji, etc.) To zrobił takie gunfo. xD Dodatkowo to, że gada po chińsku przerazi pewnie co starszych kibiców. Nie wiem, czy mam się śmiać czy smucić.
- lukasgol
- Kontakt:
Już trollują inne kluby Wisłę, i robią to świetnie

-
- Rotujący Zawodnik
Ten cyber Marian jednak faktycznie jest jakiś pierdolnięty. Szkoda, że tak to teraz wszystko wygląda. Kompromitacja za kompromitacją. A na początku wyglądało to całkiem obiecująco (pierwsza runda po przejęciu klubu). Nie liczę na nic.
- PietroBosman
- Kluczowy Zawodnik
W ogóle to ta sztuczna inteligencja powinna mieć na imię Wanda. Ta co Niemca nie chciała.

Jedynie kibice nie zawodzą. Już sprzedanych ponad 13k biletów.
Pewnie będzie jedna z lepszych frekwencji licząc ekstraklasę i 1 ligę.
Pewnie będzie jedna z lepszych frekwencji licząc ekstraklasę i 1 ligę.
-
- Rotujący Zawodnik
Zwłaszcza jak w ostatni dzień czerwca wystawił w sparingu w pierwszym składzie Savicia i Żukowa, którzy na drugi dzień kończyli swoją przygodę z Wisłą. Ich wystawienie argumentował próbą grania w różnych ustawieniach. To jest cyrk, co się w Wiśle dzieje i wczorajszy megagowniany mecz to potwierdził. Żadnej walki o powrót do ekstraklasy nie będzie, a nie wiem czy o utrzymanie będzie jakoś łatwo.
- Yossarian
- Rezerwowy
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 20 times
Liczyłem na to, że ten spadek to będzie fajny zimny prysznic dla Wisły. Cóż, im to już chyba nawet kąpiel w szambie nie pomoże.
- PietroBosman
- Kluczowy Zawodnik
- Dunkel
- Rotujący Zawodnik
A cholera wie, może liczył, że zgodzą się na te obniżki zarobków.pavel16 pisze: ↑17 lip 2022, 08:08Zwłaszcza jak w ostatni dzień czerwca wystawił w sparingu w pierwszym składzie Savicia i Żukowa, którzy na drugi dzień kończyli swoją przygodę z Wisłą. Ich wystawienie argumentował próbą grania w różnych ustawieniach. To jest cyrk, co się w Wiśle dzieje i wczorajszy megagowniany mecz to potwierdził. Żadnej walki o powrót do ekstraklasy nie będzie, a nie wiem czy o utrzymanie będzie jakoś łatwo.
-
- Rotujący Zawodnik
Komunikat o ich odejściu był już oficjalny.Dunkel pisze: ↑17 lip 2022, 23:23A cholera wie, może liczył, że zgodzą się na te obniżki zarobków.pavel16 pisze: ↑17 lip 2022, 08:08Zwłaszcza jak w ostatni dzień czerwca wystawił w sparingu w pierwszym składzie Savicia i Żukowa, którzy na drugi dzień kończyli swoją przygodę z Wisłą. Ich wystawienie argumentował próbą grania w różnych ustawieniach. To jest cyrk, co się w Wiśle dzieje i wczorajszy megagowniany mecz to potwierdził. Żadnej walki o powrót do ekstraklasy nie będzie, a nie wiem czy o utrzymanie będzie jakoś łatwo.
- Dunkel
- Rotujący Zawodnik
Na razie więcej szczęścia niż rozumu, ale dobre i to. Dość słaba obrona, powiedziałbym, że dalej to nie jest poziom ekstraklasy.
-
- Młodzieżowiec
- Been thanked: 4 times
Czy ja dobrze rozumiem, ze Hugi wciąż jest naszym graczem, ale siedzi na trybunach w ramach kary, że nie chciał odejść? Może jednak warto sie z nim przeprosić, bo duet Starzyński-Cisse wygląda fatalnie. Albo rozważyć pozyskanie jakiegoś skrzydłowego, bo Pereira chyba szybko nie wróci. Ale pewnie zbyt wiele wymagam skoro wciąż nie ma tego nieszczęsnego napastnika.
- lukasgol
- Kontakt:
Widzew po awansie wymienił chyba całą obronę, więc tym bym się nie martwił. Najważniejsze to punktować. Podobno szukacie napadziora?
- Leszek
- Rotujący Zawodnik
- Has thanked: 158 times
- Been thanked: 101 times
Czyli na razie chyba nie ma tak źle. Teraz się jakoś zregenerujecie psychicznie bo zawsze lepiej jest być władcą piekieł niż sługą w niebie, czyli czytaj że lepiej wygrywać masowo jeden szczebel niżej niż wegetować szczebel wyżej.
I ja chcę abyście wygrywali i wrócili, jedynie tego że odwróciliście ten mecz z Gieksą żałuję
No ale cóż, przynajmniej jedno z tych dwóch starć bezpośrednich już za Gieksą 
I ja chcę abyście wygrywali i wrócili, jedynie tego że odwróciliście ten mecz z Gieksą żałuję

Kobe Bryant
- Dunkel
- Rotujący Zawodnik
Za to Gieksa z Tych odwróciła mecz na swoją korzyść. Problem polega na tym, że te poprzednie zwycięstwa to było ślizganie się i z Tychami nie wyszło.